Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

New Orleans Jazz and Heritage Festival 2013: de cubes!

maart 27th, 2013 at 8:22

Wij waren de eerste keer al verslaafd aan het New Orleans Jazz and Heritage Festival, kortweg: JazzFest en dat terwijl we eigenlijk allergisch zijn voor popfestivals….

JazzFest is echter meer dan dat en daardoor zouden wij er dan ook wel elk jaar naartoe willen, maar dat gaat uiteraard niet.

Dat  op dinsdag 26 maart de traditionele ‘cubes’ dan ook weer zijn gepubliceerd, doet ons pijn, want als we daarnaar kijken, komt die heimwee wel heel makkelijk bovendrijven.

Wij zijn helaas gewoon thuis in het laatste weekeinde van april en het eerste van mei en van 26 tot en met 28 april en van 2 tot en met 5 mei missen we dus weer al die optredens op het festival zelf, maar ook ’s avonds in de vele clubs en in de Louisiana Music Store overdag.

Natuurlijk zouden we niet gaan naar de grote popsterren die er helaas ook steeds optreden, maar naar de vele acts uit de stad New Orleans en uit de staat Louisiana: Allen Toussaint, Dr. John, the Nevilles, Rebirth Brass Band,  Anders Osborne, Jon Cleary en Trombone Shorty & New Orleans Avenue bijvoorbeeld.

Ook watertanden?

http://lineup.nojazzfest.com/events/2013/04/26

Comments zijn gesloten.