Vanavond begint Kippenvel niet om negen uur, maar pas een uur later.

Reden daarvoor is een extra uitzending van RTV Sport, want er wordt op het eind van het voetbalseizoen gespeeld om degradatie én kampioenschap.

Valken ’68 moet proberen het vege lijf te redden in een halve compitie met WV-HDEW en CSW en speelt vanavond tegen de laatste, terwijl Rijnvogels 2 kampioen kan worden van de ons tot nu toe geheel onbekende Reserveklasse in een wedstrijd tegen Excelsior Maassluis 2.

Beide wedstrijden beginnen om acht uur en worden live gevolgd door RTV Katwijks RTV Sport, dat daarmee druk in de weer zal zijn tot na kwart voor tien.

Met de altijd onvoorspelbare extra tijd is het dus tien uur voor je het weet.….

Voor liefhebbers van rootsmuziek rest vanavond dus niets meer dan de tweede helft van Kippenvel, want wij trekken ons terug tot na het nieuws van tien, maar gelukkig is er daarna de verlenging met Jan-Marius Franzens Purple Haze.

Hoewel hij een voorliefde heeft voor de blues, besteedt hij vanavond veel aandacht aan Little Feat’s Time loves a hero,  een Kippenvel-favoriet van de eerste orde.

Het album waarop Lowell George’s invloed bijna gereduceerd was tot nul vanwege diens verslaving aan drank en drugs kunnen wij niet vaak genoeg horen en toevallig draaiden wij daar niet zo lang geleden nog Keepin’ up with the Joneses van.

De Rode Draad schiet er vanavond dus bij in, want wij willen in dat ene uur van vanavond een mooi sfeertje bouwen.

 

Tot vanavond, tot Kippenvel!