Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

benefiet voor Ad van Meurs op 6 juli

juli 4th, 2017 at 21:56

Ad van Meurs is niet alleen al heel lang bekend als The Watchman, hij is ook lid van de Arabicana-formatie No Blues. Daarnaast programmeert hij ook optredens bij Mr. Frits in Eindhoven, waarbij hij al doende americana op de Nederlandse kaart heeft helpen zetten.

Van Meurs werd vorig jaar getroffen door een ernstige ziekte die hij overwonnen leek te hebben, zodat hij ook weer kon gaan optreden. Recent werd opnieuw een vorm van dezelfde ziekte geconstateerd en helaas is daardoor een tweede ronde van heftige kuren noodzakelijk.

Een aantal van Ads vrienden heeft daarom besloten een benefiet te organiseren op 6 juli in café Wilhelmina,Wilhelminaplein in Eindhoven.

Drie bekende bands spelen daar om geld voor hem in te zamelen, omdat hij alweer een hele tijd uit de running zal zijn.

Het legendarische Bots, Betty Blue en de Nederlandse rootsveteranen van Hidden Agenda (Sjoerd van Bommel, Gerald van Beunigen, Sjoerd van Bommel en Eric de Vries) zullen die avond vanaf 20.30 een geweldige muzikale show opvoeren, terwijl ook alle Watchman-albums en andere die Ad gemaakt heeft te koop zullen zijn.

De entree voor de benefiet is tien euro. Er zijn tweehonderd kaarten in de voorverkoop en nog vijftig te koop aan de deur. De voorverkoop kan alleen online via www.cafewilhelmina.nl en dan naar Tickets om uit te komen bij www.ikbenaanwezig.nl

De opbrengst van de avond is in zijn geheel voor Van Meurs, maar wie niet kan komen, kan toch bijdragen via NL56INGB0654256349 ten name van S. van Bommel, onder vermelding van ‘de vrienden van Ad’.

Wie informatie wil, kan mailen naar: vanbom@tele2.nl.

Comments zijn gesloten.