Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 548 van 12 juni: The road 1

juni 12th, 2018 at 15:13

‘the road’ is een mythisch begrip: vrijheid en een nieuwe begin, eindeloos worden voorgejaagd door niet te temmen omstandigheden zonder ooit ergens thuis te zijn of een metafoor voor het leven, waarbij de reis belangrijker is dan het doel?

Geen groep kent ‘the road’ zo goed als popmuzikanten met hun soms eindeloze tournees, al kunnen acteurs er ook wat van. Toch gaan die vaak elke avond terug naar huis, terwijl popmusici dooreizen van het ene podium naar het andere over alweer een weg.

Natuurlijk zijn er ook allerlei andere wegen: vanavond doen de Beatles, Sheryl Crow, Danni Nichols en Frédérique Spigt & Roel Spanjers verslag in deel 1, maar volgende week zetten we onze reis voor met anderen.

 

Comments zijn gesloten.