Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Interview Patti Boyd door Taylor Swift

juli 12th, 2018 at 9:34

Het is misschien een verbazende combinatie: een van de grootste tienersterren van het moment interviewt een inmiddels legendarische ex-vrouw van zowel George Harrison als Eric Clapton.

Toch is dat precies wat er gebeurde voor het augustusnummer van Harper’s Bazaar: Taylor Swift ging op bezoek bij Patti Boyd thuis en interviewed haar over haar juwelijk met George Harrison en dat met Eric Clatpn.

Hoewel Swift af en toe in lange inleidingen bij haar vragen veel over zichzelf vertelt, levert dat interessante antwoorden op van de vrouw die onderdeel was van de hectiek die de faam van de Beatles met zich meebracht en die ook beschrijft hoe de vriendschap tussen haar, Harrison en Clapton overeind bleef na het stranden van hun huwelijken:

www.harpersbazaar.com/culture/features/a22020940/taylor-swift-interviews-pattie-boyd

Comments zijn gesloten.