Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 560 van 11 september

september 11th, 2018 at 16:59

Deze week is het vijf weken geleden dat we begonnen te weven aan een Rode Draad met songs over kinderen en hun ouders. Crosby, Stills, Nash en Young, Marc Cohn, Joni Mitchell en  Eric van Dijsseldonk, Rickie Lee Jones, JJ Cale samen met Eric Clapton en Ani DiFranco, de Beatles, Michelle White en Lenny Kravetz, James Taylor, de Talking Heads, Eric Clapton en alweer Ani DiFranco zongen daarover vanuit allerlei invalshoeken. Vanavond laten we opnieuw Rickie Lee Jones en Ani DiFranco zingen met als derde en laatste het met enig spektakel ontbonden Nederlandse superduo Acda en De Munnik.

Die twee sluiten deze lange Rode Draad af met het nummer ‘Eva’ en dat is heel toepasselijk, want natuurlijk zijn ook deze drie songs weer voor iedereen die ernaar luistert, maar opnieuw speciaal voor haar.

Tot vanavond, tot Kippenvel!

 

 

Comments zijn gesloten.