Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 563 van 9 oktober: The Road 7

oktober 9th, 2018 at 16:11

Het is alweer een tijdje geleden dat we onderweg waren naar ik-weet-niet-waartoe. Toch maakten we op 31 juli de laatste aflevering in die reeks, want vijf Rode Draden over kinderen en hun ouders, een over Little Feat op tournee én een over de zomer kwamen tussendoor.

De aanstormende herfst maakt ons onrustig: wij willen langzaam verkleurende bossen zien vol rood wordende loofbomen, langzaam steeds minder helder wordend, omfloerst zonlicht en een weg die al slingerend in de verte verdwijnt.

Daarover zongen al de Beatles, Sheryl Crow, Danni Nichols, Frédérique Spigt & Roel Spanjers. Crosby, Stills, Nash & Young, Malford Milligan, David Crosby, Rachel Garlin, Ray Charles, James Taylor, David Philips, Bonnie Raitt, Jackson Browne, Joni Mitchell, Kenny White, Neil Young, De Dijk, Bonnie Raitt, het duo Verbraak/Van Bijnen, Talking Heads, Marcia Ball en John Lester, maar vanavond bezingen Wilson & Moore, Deanna Cartea, Big Daddy Wilson en Ciara Sidine hun verlangens, terwijl wij aan onze ketenen rukken….

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.