Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 654 van 15 oktober: nog één keer de zomer dan….

oktober 16th, 2018 at 15:55

In De Rode Draad hoor je vanavond de tweede en laatste aflevering over de zomer, al zonden we op 18 september j.l. we al de eerste Rode Draad over de zomer uit met songs van Ciara Sidine, Sam Baker en Jim Byrnes.

Nu het onverwacht weer hoogzomer is in oktober, plakken we daar een tweede en laatste Rode Draad aan vast met songs van James Taylor, dr. Michael White, Anders Osborne, Beverly Jo Scott, André van den Boogaart en de Tornado’s en inderdaad alweer het titelnummer van Jim Byrnes’ ‘Long hot summer days’. Zijn song is een klassiek voorbeeld van de reden dat wij Kippenvel maken: zo mooi als het is……

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.