Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 570 van 11 december: nogmaals doktoren

december 11th, 2018 at 15:58

Toegegeven: in 2010 deden we al eens een Rode Draad met de dokter als onderwerp en ja, daar zaten een paar van de songs van vanavond ook al in.

Toch draaien we die vanavond weer samen met een aantal andere. We zien tenslotte niet elke dag doktoren….

Daarom nemen we er vanavond dan ook uitgebreid de tijd voor: de Beatles over de geneugten van de door een dokter geleverde drugs, JJ Cale zingt over de zoete pijn van het verliefd zijn, Jackson Browne over zijn gewetensnood meer dan over zijn ogen, Steely Dan over een arts die helpt afkicken, Little Feat over de heelmeester die muziek kan zijn, Bonnie Raitt over het onmogelijke verlangen van de liefde te worden genezen en bij het gelegenheidsduo BJ Baartmans en Beatrice van der Poel bezingt Van der Poel juist uiterst sensueel haar verlangen naar de dokter zelf….

Dat zijn even zoveel recepten tegen najaarssomberte: tot vanavond dus, tot Kippenvel!

 

 

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.