Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 577 van 12 februari

februari 12th, 2019 at 15:18

Het nieuws dat Lyndsey Buckingham niet alleen acute openhartchirurgie onderging, maar daardoor ook nog schade aan zijn stembanden overhield, kwam als een schok.

Dat laatste is vermoedelijk het gevoel van een fout bij het incuberen, maar met die constatering is dat probleem nog niet opgelost.

Het is wel de acute aanleiding om Stevie Nicks en Buckingham nog maar eens bij elkaar te brengen, al is dat in het echte leven onwaarschijnlijk: tenslotte lijken zij en Mick Fleetwood de kwade genieën die de Buckingham’s verwijdering uit de groep in gang hebben gezet.

Dan nemen we meteen maar nieuwe leden Neil Finn en Mike Campbell mee: dat kan namelijk alles bij elkaar toch in slechts drie songs: een van Crowded House, Finn’s voertuig, dan Stevie Nicks samen met het door Tom Petty en schaduw Mike Campbell geschreven en door de Heartbrekaers gespeelde ‘Stop dragging my heart around’ van haar soloalbum ‘Bella donna’ uit 1981 en een Buckingham’s songs van ‘Tusk’, waarin je muzikale verwijdering al duidelijk hoort doorklinken.

 

Comments zijn gesloten.