Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Woodstock 50: geen vergunning mogelijk festivalterrein

juli 10th, 2019 at 10:11

Opnieuw heeft Woodstock 50-organisator Michael Lang te kampen met forse tegenslag: het verzoek om een vergunning toe te kennen voor het houden van het festival in Vernon Downs is afgewezen.

Lang en de zijnen zouden inmiddels in beroep zijn gegaan, maar de hoogste bestuurder van Oneida County heeft gezegd dat dat weinig kans maakt, doordat de ingediende plannen helemaal niet aan de vereisten voldoen.

Een woordvoerder van Woodstock 50 stelt daar echter in een verklaring een fraai staaltje complotdenken tegenover: er ‘zouden zekere politieke krachten kunnen zijn die de wederopstanding van het festival zouden kunnen tegenwerken.’

Ambtenaren van Vernon zouden hebben aangegeven dat de meeste vragen beantwoord zijn en dat Woodstock 50 alleen uiterlijk afgelopen zondag 7 juli nog plannen met betrekking tot de medische voorzieningen, de veiligheid en het verkeer moest indienen. Dat zou inmiddels ook inderdaad gebeurd zijn.

Ook staat in de verklaring dat de organisatie hoopt dat de tweede poging de vergunning te krijgen ‘zonder politieke inmenging zal verlopen’.

Of dit de doodssteek is? Lees de opbouw naar deze vermoedelijke anticlimax in de eerdere berichten over Woodstock 50 in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.