Het lijkt erop dat de organisatoren van Woodstock 50 er zo langzamerhand zelf ook niet meer in geloven dat het festival half augustus zal plaatsvinden.

In een interview met de ‘regionale ‘Poughkeepsee Journal’ zegt Michael Lang namelijk dat hij optimistisch blijft, maar ‘als het niet plaatsvindt in 2019, vindt het niet plaats.’. Dat is niet meer of minder dan een Cruyffiaanse wijsheid, waarmee je dus alle kanten uitkunt.

Lang voegde eraan toe dat ze alles hadden geprobeerd en dat ze daarmee doorgaan tot er een besluit genomen is, want het hangt er nog steeds om.

Zo hebben Lang en consorten de driedaagse opzet al teruggebracht tot drie eendagsfestivals: geen cosmetische ingreep, want nu kan er niet worden overnacht op het terrein.

Ook wil de organisatie de overuren betalen die politie en personeel van het openbaar vervoer moeten maken bij de aan- en afvoer van het publiek, maar of het ervan komt….

https://eu.poughkeepsiejournal.com/story/news/local/2019/07/16/woodstock-50-michael-lang-confident-vernon-downs-permit-meeting/1741055001

 

Eerdere berichten over Woodstock 50 vind je in de categorie Nieuws.