Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

David Crosby herinnert zich…

november 6th, 2019 at 9:34

David Crosby’s documentaire ‘Remember my name’ gooit hoge ogen in de pers, doordat hij door regisseur Cameron Crowe werd uitgedaagd het achterste van zijn tong te laten zien en zichzelf onder ogen te komen.

Dat doet Crosby ook in een wat ouder interview met de AARP, de American Association for Retired Persons.

Dat is dan tenminste nog iets dat hij gemeen heeft met zijn ex-boezzemvriend Neil Young, die zich zeer recent ook door de Amerikaanse ouderenbond liet interviewen over zijn nieuwe album ‘Colorado’. Een tweede en laatste overeenkomst is dat Crosby het net als Young in zijn vraaggesprek met de AARP heeft over de positieve gevolgen voor zijn gezondheid van afvallen.

In dat interview gaat hij in op zijn verleden én zijn heden. Over dat verleden velt hij ook heldere oordelen, want aan oppervlakkige interviews heeft niemand iets, zo stelt hij.

Zo zegt hij krasse dingen over zijn verslaving, over zijn volgens hem voorbije samenwerking met Stills, Nash en Young, wiens vriendin Daryl Hannah hij eens een ‘purely poisonous predator’ noemde, waarom hij geen zeilboot meer heeft, zijn zoon en schrijfpartner James Raymond, de noodzaak om op te treden en over de helende werking van muziek maken:

www.aarp.org/entertainment/music/info-2019/movie-review-david-crosby-remember-my-name.html

Eerdere berichten over de Crosby-documentaire ‘Remember my name’ vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.