Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Randy Newman: geen tournee, wel bij de Grammy’s

februari 11th, 2020 at 10:06

Eind januari kondigde het management van Randy Newman nog aan, dat de singer-songwriter niet op tournee kon door vanwege heupproblemen.

Newman gaf dan weer wel acte de présence tijdens de Grammy-uitreiking op zondag 9 februari, waar hij ‘I can’t let you throw yourself away’ speelde en zong, een door hem geschreven, genomineerde song uit ‘Toy story 4’.

Of Newman sneller herstelt dan gepland, of de commerciële belangen te groot waren en hij het podium werd opgetakeld? Wie het weet, mag het zeggen…

Newman is trouwens voor alle vierde ‘Toy story’-films genomineerd in de categorie Best original song: voor ‘You’ve got a friend in me” uit ‘Toy story (1995), voor  ‘When she loved me’ uit deel 2 (1999), voor ‘We belong together’ uit deel 3 (2010) en nu dus voor deze.

In totaal was het trouwens Newmans dertiende nominatie in deze categorie en dat is een record. Hij won overigens maar twee keer.

Ook ‘I can’t let you throw yourself away’ bleek geen prijswinnaar:

www.youtube.com/watch?v=nzdrt635bVQ

Eerdere berichten over Randy Newman vind je in de categorieën Nieuws, Rootsmuziek op radio, tv en internet en Concerttips.

Comments zijn gesloten.