Het januari-februarinummer van Heaven ligt inmiddels in de winkels, want Heaven is zijn tijd altijd een paar weken vooruit.

Het blad specialiseert zich al jaren in popmuziek in de meest brede zin van het woord, maar zoekt en vindt in iedere aflevering ook de diepte met aandacht voor rock, pop, country/roots, folk/singer-songwriter, wereldmuziek/reggae en blues/soul/jazz.

In het nieuwe nummer staan vraaggesprekken met Pete Townsend, Madness, Martha Wainwright, Tift Merritt, Phantom Limb, Husky, Lucie Thorne, Matt Walker, Blue Flamingo, Dayna Kurtz en Gegory Porter.

Ook te lezen zijn beschouwingen over het muziekjaar 2012 van Maurits Westerik, JB Meijers, Maarten Rovers, Tim Knol, Jan Donkers en nationale brombeer Johan Derksen, de persoonlijke top tien van heel veel Heaven-schrijvers en –recensenten, een bechouwing over de Buana Vista Social Club en tientallen recensies van cd’s van onder anderen Arno, the Walkabouts, A.C. Newman, Donald Fagen, Kasey Chambers, Alex Roeka, Rickie Lee Jones, Izaline Calister, Van Morrison en Nona Hendryx.

Popmagazine Heaven no. 1 2013, januari-februari, € 6,50. Te koop bij de beter gesorteerde boekhandel en tijdschriftenzaak of via:www.popmagazineheaven.nl