Bruce Springsteen neemt tijdens zijn Australische tournee een vervanger mee voor gitarist Steve Van Zandt. Die vervanger is tegelijk verwacht en onverwacht, want Tom Morello speelde niet alleen mee op wrecking ball, hij stond verleden jaar ook met Springsteen en zijn band op het podium voor een aantal nummers tijdens een Amerikaans optreden.

Het onverwachte zit hem erin, dat Morello de voorman was van Rage againt the machine, een snoeiharde metal-rapband. Dat de teksten sociaal kritisch waren en dat Morello de laatste tijd ook solo optreedt met een akoestisxhe gitaar om zijn nek, maakt de invalbeurt dan weer wel logisch.

Van Zandt heeft het namelijk te druk. Hij speelt een rol in de tv-serie Lillyhammer en moet voor de Amerikaans-Noorse coproductie opnemen.

Verwacht wordt, dat Van Zandt op 29 april weer op het podium staat met Springsteen en de rest in Oslo, Noorwegen.