Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Meschiya Lake and the Little Big Horns in QBus

juni 9th, 2013 at 10:49

Meschiya Lake en haar Little Big Horns zijn sinds 5 juni bezig aan hun tweede Nederlandse tournee. De vorige keer zaten ze hun debuut op de hielen, Lucky devil. Daarop stond forse scheuten oude stijl jazz en rhythm ‘n’ blues, die onmiddellijk weemoedige herinneringen oproept aan New Orleans ten tijde van de crisis van 1929.

Deze keer promoten ze hun nieuwe cd Fooler’s Gold met een hele reeks optredens in Nederland.

Net als verleden jaar staan ze weer in QBUs in Leiden en net als vorig jaar is dat op een dinsdag. Dat betekent dus ook dat wij in de studio zitten voor een traditioneel live gemaakte aflevering van Kippenvel en dus missen me deze leuke band opnieuw:

dinsdag 11 juni, 21:00 uur, Meschiya Lake and the Little Big Horns, QBUS, Uiterste Gracht 142 Leiden, entree: 10 euro, voorverkoop bij Plato en Velvet in Leiden en online reserveren via www.muziekhuis.nl

Op woensdag 12 juni en de volgende dagen kunnen we echter onze schade inhalen, want dan spelen ze in Rotterdam en Den Haag:

woensdag 12 juni, Rotown, Rotterdam

vrijdag 14 juni, Paard van Troje, den Haag

zaterdag 15 juni, Houtfestival, Haarlem

zaterdag 15 juni, Naked Song festival, Eindhoven

16 juni, Wageningen 750, Wageningen

Comments zijn gesloten.