Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Bijzondere editie Ringo Starr’s Photograph aanstaande

oktober 22nd, 2013 at 10:29

Op 22 november komt een gelimiteerde, met de hand gebonden editie van Ringo Star’s Photograph uit. Dat fotoboek verscheen al op 12 als e-boek in Apple iBookstore, maar deze keer is het van papier en kost het 345 pond ( 405 euro).

Het is meer dan driehonderd pagina’s dik en bevat foto’s vanaf Starr’s jeugd in Liverpool tot en met zijn jaren als drummer van The Beatles, want Starr was een enthousiast fotograaf. Dat betekent dus veel foto’s van achter de schermen van het dagelijks leven van die band en van hun chaotische tournees in de eerste helft van de jaren zestig.

Er staan dan ook 245 foto’s in het boek, terwijl Starr ook nog zo’n slordige 15.000 woorden commentaar schreef. Veel van die foto’s waren tot de digitale editie niet eerder gepubliceerd, want vel ervan komen it Starr’s eigen archief.

Dat is al een heleboel waar voor je geld, maar darbij komt nog dat elk exemplaar van deze gelimiteerde editie is genummerd en door Starr is voorzien van zijn handtekening.

Interesse? http://www.genesis-publications.com/photograph-by-ringo-starr-the-signed-limited-edition/default.htm

Comments zijn gesloten.