Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Donald Fagen’s Eminent Hipsters: gemengde geluiden

oktober 23rd, 2013 at 11:11

Na de eerste, positieve recensie van Donad Fagen’s Eminent hipsters kwamen we nu een recensie tegen die het boek duidelijker in twee helften deelt dan Bernadette McNulty in The Telegraph.

Eigenlijk waren we alweer vruchteloos op zoek naar een fragment op internet, maar we zullen het blijkbaaar echt met boekbesprekingen moeten doen.

Zij bleef in haar brespreking positief over het tweede deel van het boek, waarin Fagen zijn tournee beschrijft met The Dukes of September Rhythm Revue, de gelegenheidsformatie met Michael McDonald en Bozz Scaggs en vooral zijn hekel aan reizen, bussen, hotels en het publiek:http://www.telegraph.co.uk/culture/books/artsandentertainmentbooksreview/10382567/Eminent-Hipsters-by-Donald-Fagen-review.html

In Uncut is John Mulvey heel wat minder onder de indruk van die tweede helft van dat boek. Waar bij McNulty Fagen’s humor het wint, is dat bij Mulvey niet zo. Hij kraakt enkele kritische noten, waavan d ebelangrijkste is, dat het lijkt of het Eminent hipsters is een lukraak uittreksel is van de memoires die Fagen ook zou kunnen schrijven.

Daartoe roept hij Fagen dan ook op, maar of die naar Mulvey luistert…

http://www.uncut.co.uk/blog/wild-mercury-sound/reviewed-donald-fagens-eminent-hipsters

Comments zijn gesloten.