In december doemde de gedachte weer onafwendbaar op: het wordt tijd voor de Kippenvel Top Zoveel 2013.

Aanvankelijk konden we dat besef nog succesvol onderdrukken, maar daarna deden we toch alvast maar enig voorwerk. Tenslotte vatten we in die Top Zoveel het jaar 2013 samen in heel veel cd’s: alle albums die vorig jaar uitkwamen en die wij mooi vonden, laten we de komende weken horen in volstrekt willekeurig volgorde.

Het samenstellen daarvan is net zo leuk als ergerlijk: het liefst zouden we namelijk alle cd’s zo ongeveer helemaal draaien, maar dat is wel érg onpraktisch. Zelfs wanneer we van sommige twee songs draaien en van andere een, neemt de Kippenvel Top Zoveel 2013 de hele maand januari in beslag.

Dat vergt een hoop passen en meten, want niet alleen willen wij al die cd’s recht doen, uiteindelijk moet het geheel ook passen in een aantal keren 46 minuten muziek, want zoveel muziek  gaat er ongeveer in een uur Kippenvel.

Onze eerste afspraak is op dinsdag 7 januari a.s.: dan zenden we de eerste aflevering van de Kippenvel Top Zoveel 2013 uit, maar ook de weken daarna kun je op ons rekenen. De Kippenvel Top Zoveel duurt in ieder geval tot en met het eerste uur van de aflevering van 21 januari en misschien nog wel langer…