Vanavond zenden wij voor de derde week een deel uit van de Kippenvel Top Zoveel 2014.

Dat is dan ook wel het laatste, want verleden week en eerverleden week draaiden we al songs van onder anderen Lucinda Williams, Leonard Cohen, Matthijs Leeuwis, Emmylou Harris, Chuck E. Weiss, Bregje Sanne Lacourt, Krista Detor, Paul Batto, Little Feat, David Crosby, Marike Jager, Doug Ingoldsby, Zijlstra, Ernest Troost, Ellen Shae, Gait Klein Kromhof en Richard van Bergen, maar natuurlijk is er verleden jaar nog meer moois uitgekomen.

Toch willen we onze eigen alternatieve lijst vanavond afronden, want er komen nu alweer mooie albums uit en daar moeten we nodig ook iets van draaien, terwijl we ook een paar Rode Draden hebben die we willen spinnen.

Vanavond hoor je en Back in command van Oliver’s Army.

Die laatste cd kwam echt uit op de valreep van 2014, maar we hebben er verleden jaar toch al een keer een song van gedraaid, dus die zit er vanavond ook in.

Daarmee schetsten we drie weken lang een even persoonlijk als grillig beeld van de popmuziek van verleden jaar, hoewel daar eigenlijk geen voorbeelden van de pop van vandaag in zitten….