Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

De Kippenvel Top Zoveel 2017: deel een

januari 2nd, 2018 at 16:13

Vanavond laten we het eerste deel van de Kippenvel Top Zoveel 2017 op je los, het volkomen subjectieve en hoogst incomplete overzicht van mooie rootsmuziek van vorig jaar.

Wij wikten en wogen, maar kwamen er traditiegetrouw achter dat we weer eens niet konden kiezen: het liefst hadden we van heel van van deze albums drie of vier songs gedraaid, maar ja…. Kippenvel duurt nog steeds maar twee uur.

Vanavond hoor je in ieder geval songs van onder anderen Vera én Beatrice van der Poel, Kenny White en Lizz Wright, Smetvis en Gerry Spehar. Dat is dus zoals altijd weer twee uur muziek voor wie wil luisteren!

En volgende week is er dan deel twee……

Comments zijn gesloten.