Op 21 februari trok er toch tenminste even een rimpeltje door de wereld van de muziekliefhebbers, want toen kwam de aankondiging van een nieuwe song van de soft-jazzy zangeres annex stijlicoon Sade.

Op dat moment was er nog nergens zelfs maar een noot te horen van ‘Flower of the universe’. Er was alleen bekend, dat het een nummer was dat deel uitmaakt van de soundtrack van de film ‘A wrinkle in time’ met Reese Witherspoon als hoofdrolspeelster.

Inmiddels streamt dat nummer  en het laat inderdaad de breekbare, melancholieke Sade horen, die nog niets aan overtuigingskracht heeft ingeboet. Ook duikt de getokkelde Spaanse gitaar weer op, die sommige van haar nummers tot kitsch maakte.

De repeterende melodie en het stemmige, door haar zelf ingezoemde achtergrondkoortje maakt veel goed, maar de song past wel érg goed bij een film uit de Disney-stal: