Hoewel ‘Life will humble you’, het album van Malford Milligan’s album & the Southern Aces,pas uitkomt op 26 oktober, besteedt de Belgische rootstite Rootstime er toch nu al de nodige aandacht aan.

Dat komt ongetwijfeld aan het optreden van Malford Milligan en zijn begeleiders op zaterdag 25 augustus op het (Ge)varenwinkelfestival.

Naar aanleiding daarvan interviewde Rootstime’s Eric Schuurmans Milligan en Jack Hustinx, die als co-componist, ritmegitarist en producer een grote rol speelt op ‘Life will humble you’.

Ook kun je enkele filmpjes afspelen van songs die Milligan en de zijnen op het (Ge)varenfestival deden. Het meest onverwachte is echter iets wat lijkt op de eerste recensie van het album dat pas gisteren werd gemixt, zoals blijkt uit een bericht van Hustinx op Facebook.

Dat is met andere woorden een primeur die wij wel hadden willen hebben…..:

https://rootstime.be/index.html?https://rootstime.be/INTERVIEWS/interviews12/interview462MALFORD%20MILLIGAN%20&%20JACK%20HUSTINX.html

Eerdere berichten over de samenwerking tussen Jack Hustinx en Malford Milligan vind je in de categorie Nieuws en een recensie van ‘Over Yonder’, het album van Jack Hustinx and the Southern Aces featuring Malford Milligan,  in de categorie Recensies roots.