Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Donald Trump kleineert Bruce Springsteen om Hillary Clinton te kunnen beledigen.

oktober 12th, 2019 at 13:48

Op dezelfde politieke bijeenkomst in Minneapolis waar hij zonder toestemming ‘Purple rain’ van Prince gebruikte, heeft Donald Trump Beyoncé en Jay-Z beledigd en Bruce Springsteen gekleineerd.

Trump zei dat hij bij zijn verkiezing niet de hulp nodig had gehad van Beyoncé, Jay-Z en ‘de kleine Bruce Springsteen en al die andere mensen’, zoals Barack Obama en Hillary Clinton wél.

Springsteen zou volgens Trump op politieke bijeenkomsten maar ongeveer twee nummers spelen en daarna weggaan. Op dat moment zou ook zo ongeveer het hele publiek weggaan, zodat Hillary Clinton voor ‘the same louzy crowd’ zou spreken. Trump voegde eraan toe dat hij dat het çraziest thing I’ve ever seen’ vindt.

Daarover kunnen we dan in ieder geval van mening verschillen en onwillekeurig moeten we dan weer even denken aan Randy Newman’s  ‘Short people’, waarvan de tekst een ware rel veroorzaakte in de VS doordat veel mensen de ironie in de tekst ontging of doordat zij de afstand tussen een auteur  en zijn personage negeerden.

Comments zijn gesloten.