Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

geen Kippenvel tot 6 januari a.s.

december 17th, 2019 at 14:22

Tsja, dat is schrikken….. Voor ons was het dat tenminste wel.

Dat RTV Sport met onregelmatige regelmaat een voetbalwedstrijd uitzendt op dinsdagavond, is een gegeven waarmee we ons hebben moeten verzoenen: zolang clubs uit Katwijk het goed doen in de KNVB-beker, doet het progrmma daarvan verslag.

Vanavond houdt v.v. Katwijk de eer hoog tegen de profs van Top Oss en die wedstrijd begint om 19:45 uur. Je begrijpt de consequentie zelf ook wel…

Dat Kippenvel ook 24 en 31 december plaats moet maken voor andere uitzendingen, viel ons rauw op het dak: op kerstavond heeft RTV Katwijk een thematische uitzending gepland in verband met Kerstmis en dan is geen plaats in de stal voor de authentieke gospel die wij in dat verband hadden willen draaien.

Dat geldt net zo goed voor oudjaarsavond:  ook dan staat een thema-uitzending gepland waarin roots- en popmuziek blijkbaar niet in te passen zijn.

Op deze manier nemen we wel heel abrupt afscheid van 2019, maar we zijn in ieder geval op 6 januari terug met deel 1 van onze even traditionele als willekeurige Kippenvel Top Zoveel. Daarin belichten we de onzes inziens beste albums van het afgelopen jaar nog eens door er meestal meer songs van te draaien dan een.

Comments zijn gesloten.