Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

producer Hal Willner overleden

april 9th, 2020 at 8:10

Producer Hal Willner is op maandag 6 april overleden, een dag na zijn 64e verjaardag. Hoewel er geen officiële doodsoorzaak bekend gemaakt is, lijkt hij aan corona te zijn gestoven. Willner was 64 jaar oud.

Willner was even veelzijdig als onvoorspelbaar: hij produceerde albums van Gavin Friday’s ‘Each man kills the thing he loves’ en ‘Adam ‘n’ Eve’, Marianne Faithfull’s ‘Strange weather’, Lucinda Williams’ ‘West’ en diverse albums van Lou Reed, met wie hij ook bevriend was.

Ook produceerde hij een albums met eigenzinnige covers van filmmuziek van Fellini, van composities van jazzgroten Charles Mingus en Thelonious Monk en van Disney-klassiekers.

Comments zijn gesloten.