Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Neil Young: toch proces tegen Donald Trump?

juli 28th, 2020 at 10:08

Neil Young heroverweegt zijn beslissing geen proces tegen Donald Trump aan te spannen wegens het gebruik van zijn songs tijdens politieke bijeenkomsten.

Eerder nam hij die beslissing ondanks dat hij niet wilde dat Trump songs als ‘Rockin’ in the free world’, ‘Like a hurricane’ en ‘Cowgirl in the sand’ nog langer zou gebruiken tijdens en na afloop van verkiezingsbijeenkomsten.

Young vond dat Trump zijn energie hard nodig had voor het bestrijden van de coronacrisis.

De reden dat hij inmiddels die beslissing heroverweegt is dat Trump ‘ordered thugs in uniform onto our streets. His idea. He ordered it himself. This all DJT. en ‘Trump has no respect for our military. They are now to be used on the streets of America against law-abiding citizens for a political charade orchestrated by a challenged President.’

Even verder op is Young heel stellig over wat er met deze militairen zou moeten gebeuren: ‘These are thugs with no IDs shooting Americans on the streets. They are not our police. Our police should arrest these untrained thugs for breaking our laws.’

Ook in de rest van zijn boodschap spuwt hij vuur:

https://neilyoungarchives.com/news/1/article?id=A-Message-From-Neil-Navy-Vet-Video

 

Eerdere berichten over Neil Young’s politieke stellingname vind je in de categorie Dossier Politiek en popmuziek. Ander nieuws over hem vind je in de categorie Nieuws. De recensie van ‘Colorado’ vind je in de categorie recensies rock en die van ‘Homegrown’ onder recensies singer-songwriter.

Comments zijn gesloten.