Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Paul McCartney lovend over nieuwe versie ‘Get Back’

oktober 28th, 2020 at 10:33

In een interview met BBC 6Music’s Matt Everitt heeft Paul McCartney gezegd dat hij de nieuwe versie van de documentaire ‘Get back’ geweldig vindt.

Nu is die door regisseur Peter Jackson (‘Lord of the Rings’, ‘The Hobbit’) nog helemaal niet af, maar dat deed McCartney niet twijfelen.

Hij komt daarmee terug op zijn aanvankelijke oordeel, dat het resultaat saai zou zijn. Zo herinnerde hij zich althans de 56 uur beeldmateriaal vooral.

Toen Jackson hem fragmenten liet zien, herinnerde hij zich ook weer hoe George Harrison de tekst zat te schrijven voor ‘Something in the way she moves’ en hoe hijzelf ‘Get back’ aan het uitvogelen was.

De beelden gaven weer hoe het destijds in het echt was en dat leidt McCartney alsnog tot de conclusie dat de film zal laten zien hoe de Beatles van elkaar hielden.

Dat doet hij in een telefonisch interview van een kwartier dat eigenlijk over ‘McCartney III’ gaat, zijn nieuwe soloalbum, en dus ook over ‘McCartney’en ‘McCartney II’.

In feite zegt hij veel dingen die hij ook in het interview met website Loud and quiet zei, maar er zijn uiteraard die andere accenten om van te smullen:

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/p08vwrsp

 

Eerdere berichten over Paul McCartney vind je in de categorieën Nieuws, Dossier Politiek en popmuziek, Dossier Brexit en popmuziek en Dossier Crisis in de platenindustrie.

Comments zijn gesloten.