Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Adele: toch nog geen nieuw album

oktober 28th, 2020 at 8:23

De verwachtingen waren hoog gespannen afgelopen week: zou Adele in Satruday night live’ haar nieuwe album misschien aankondigen? Zij was toch niet voor niets de gastpresentatrice, net als in 2008 bij de introductie van haar debuut ‘19’?

Dat laatste was zij wel, maar dat eerste deed zei niet: ze vertelde direct dat haar nieuwe album nog helemaal niet af is. In plaats daarvan zong zij gedeeltes van “Someone Like You,” “Hello,” “When We Were Young” and “Rolling in the Deep”, haar vier grootste hits.

 

Eerdere berichten over Adele en over haar steeds maar niet uitkomende vierde album vind je in de categorie Nieuws.

 

Comments zijn gesloten.