Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

de Rode draad van Kippenvel 654: een alternatieve uitzending van Politieke partijen

november 3rd, 2020 at 11:55

Kippenvel aflevering 654 is een alternatieve uitzending voor politieke partijen, want Kippenvel staat in het teken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen met een twee uur lange Rode Draad vol protestsongs uit heden en verleden, van onder anderen Neil Young en Randy Newman, Bettye LaVette en Mavis Staples, maar ook van Kenny White en Greg Copeland, Keb’ Mo’ en Jim White, Bovendien hebben we als droste-effect nog een Rode Draad in de Rode draad met vijf songs waarin J. F. Kennedy een bijrol speelt: Marc Cohn, Sheryl Crow, Janis Ian, Gretchen Peters en Tom Mank and Sera Smolen laten hem figureren in herinneringen. Dat is dus ook vanavond tussen acht en tien weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

 

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.