Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

De Rode Draden van Kippenvel 661 van 22 december: Jezus én Kerstmis

december 22nd, 2020 at 14:44

Vanavond draaien we in het eerste uur in de eerste Rode Draad van vanavond met Jezus als onderwerp veel gospel zonder die vermaledijde kerstbellen van onder anderen Candi Staton and the Jewel Gospel trio, Zijlstra, Jim Byrnes en Horace Sprott en een een-twwetje met Sherman Holmes en de Legendary Ingramettes.

In het tweede uur hebben we dan ook nog een Rode Draad over Kerstmis, uiteraard ook al zonder die gekmakende kerstbellen, maar met songs van onder anderen Lyle Lovett en Jim White, Spottiswoode and his Enemies en Hidden Agenda Deluxe.

Dat is dus in de aanloop naar een groene kerst juist ook vanavond weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

Wie zich wil verbazen en ergeren aan de door anderen in deze dagen gedraaide muziek, kan terecht in ons Dossier: Kerstmis in de muziek…

 

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.