Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

deel II van de Kippenvel Top Zoveel 2020

januari 12th, 2021 at 16:53

In Kippenvel aflevering 664 draaien we songs uit de tweede aflevering van de Kippenvel Top Zoveel 2020. We staan nog steeds met de rug naar het nieuwe jaar en kijken terug op de muziek van vorig jaar met de muziek die wij de moeite waard vonden en meer dan dat.

Dat betekent na songs van Jeroen Kant, VanWyck en de Mighty Ya Ya, Dan Tuffy, Olivier’s Army in de aflevering van verleden week vanavond nummers van onder anderen de Poor Man Richie, Reverend Shawn Amos & the Brotherhood en van Greg Copeland, de Sunshine Cleaners en Spinvis  en nog een paar meer. We draaien namelijk alweer twee songs van al die albums die jij vorig jaar had moeten kopen, al kun je de schade nog inhalen.  Dat is dus ook vanavond weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

Tot vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.