Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

deel III van de Kippenvel Top Zoveel 2020

januari 19th, 2021 at 16:35

In Kippenvel 665 draaien we songs uit de derde en laatste aflevering van de Kippenvel Top Zoveel 2020. We staan dus nog steeds met de rug naar het al bijna drie weken op streek zijnde jaar, nou ja: muzikaal dan. We kijken ook deze twee uur nog terug op vorig jaar met de muziek die wij de moeite waard vonden en meer dan dat. Dat betekent na songs van Jeroen Kant, VanWyck en de Mighty Ya Ya, Dan Tuffy, Olivier’s Army, Poor Man Richie, de Reverend Shawn Amos & the Brotherhood en Greg Copeland, de Sunshine Cleaners en Spinvis vanavond onder anderen de Matthews Southern Comfort, Mariecke Borger, Wolter Bosch, Eysir, Marten de Paepe  en nog een paar meer. We draaien namelijk twee songs van al  die albums die jij ook al lang had moeten kopen.  Dat is dus ook vanavond weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

Tot vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.