Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Bruce Springsteen: alleen een boete….

februari 26th, 2021 at 10:58

Bruce Springsteen heeft een alleen boete van 500 dollar gekregen voor het illegaal drinken in november in een natuurgebied in Sandy Hook, New Jersey.

Hij werd namelijk op woensdag 24 februari vrijgesproken van de andere aanklachten: rijden onder invloed en roekeloos rijden. Dat gebeurde tijdens een virtuele hoorzitting.

Tijdens de behandeling van de zaak bleek,  dat het promillage alcohol in Springsteens bloe 0,02 procent was, terwijl het toegestane promillage 0,08 procent is.

Springsteen zou een shot tequila hebben gedronken en daarna op zijn motor zijn gestapt, maar gaf zelf aan een agent toe er twee te hebben genuttigd.

Ook tijdens de zitting gat Springsteen het drinken toe. De rechter kwam hem min of meer te hulp door te zeggen, dat alcohol drinken in dat natuurpark tot drie jaar geleden nog was toegestaan.

Dat was meer dan vriendelijk, want wij nemen aan dat Springsteen dat wel van het verbod geweten heeft: hij woont tenslotte in New Jersey.

Nu is het de vraag wat SUV-fabrikant Jeep besluit te doen met de commercial waarin Springsteen de hoofdrol speelde.

Misschien helpt het dat hij daarin opriep tot verdraagzaamheid…..

 

Het eerdere bericht over Springsteens dronkenschap vind je in de categorie Nieuws, net als veel andere berichten over hem, bijvoorbeeld dat over zijn podcast met Barack Obama.

Comments zijn gesloten.