Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Bruce Springsteen: dorst naar meer…..

februari 26th, 2021 at 7:38

Het zijn in ieder geval opwindende tijden voor Bruce Springsteen: verleden week was hij voor het eerst van zijn leven te zien in een commercial.

Dat was een zeer prestigieuze, want de spot voor SUV-maker Jeep werd vertoond tijdens de uitzending van de finale van de Super Bowl.

Naar verluidt had het Jeep tien jaar aandringen gekost Springsteen zover te krijgen, maar inmiddels heeft het automerk de commercial weer van YouTube verwijderd als gevolg van Springsteens arrestatie voor het rijden onder invloed, het roekeloos rijde en het gebruiken van alcohol op een plaats waar dat verboden is, zoals de complete aanklacht luidt. Dat was in het Gateway National Recreation Area, een natuurpark in Sandy Hook, New Jersey.

Die overtredingen beging Springsteen al op 14 november vorig jaar, maar ze kwamen pas aan het licht toe de Engelse krant Daily Mail erover berichtte op 10 februari.

Inmiddels wordt dit bericht overschaduwd door het nieuws dat Springsteen samen met ex-president Barack Obama een podcast heeft gemaakt.

In ‘Renegades: Born in the USA’ zouden Obama en Springsteen ‘diepe en onthullende’ gesprekken voeren, zo meldt Spotify’s persbericht. De twee hebben een lang gesprek gevoerd, dat in delen is opgeknipt.

Uiteraard is er een trailer en dan ook nog een met beeld:

https://www.youtube.com/watch?v=BAeIskxCnSc

 

In de acht delen tellende serie komen onderwerpen als ras, vaderschap, huwelijk en de VS ter sprake, zo belooft de streamingdienst. Alcoholgebruik staat dan weer niet in het rijtje, maar de eerste twee delen staan al wel sinds maandag 22 februari online….

 

https://open.spotify.com/show/42xagXCUDsFO6a0lcHoTlv

 

Veel eerdere berichten over Bruce Springsteen vind je in de categorieën Nieuws, Dossier Politiek en popmuziek, Rootsmuziek op radio, tv en internet

Comments zijn gesloten.