Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvel 667 vol nieuwe én oude vrienden….

april 6th, 2021 at 16:47

In Kippenvel aflevering 667 draaien we songs van onder anderen BJ Baartmans en Mink deVille, Peter C. Johnson en Hans Theessink, Tom Petty en Tony Joe White en nieuwe of recent werk van dat steengoede album van Loes Swinkels, maar ook van Stephanie Struijk en Kat Danser . In het eerste uur hebben we dan ook nog een Een-tweetje met Bonnie Raitt en Lucinda Williams die beiden ongeduldig wachten op hun minnaar en in De Rode draad stellen we de kunst van het vergeten centraal met songs van David Sylvian, Thomas Dolby, Chris Whitley, David Byrne,  Spinvis  en Divera. Ze willen iets vergeten of zijn dat inmiddels, al weten ze soms zelf niet meer wat ….

Dat is dus ook vanavond weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

 

tot vanavond om acht uur dus, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.