Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvel 667

juni 15th, 2021 at 14:48

In Kippenvel aflevering 677 draaien we songs van Lee Dorsey en Ben Harper & the Inncocent Criminals, de Bayou Musquitos en Jackson Browne en nieuw of recent werk van Loes Swinkels en Harry Connick Jr., Wouter Planteijdt en Dieter en Eric van der Westen, Alex Roeka en Rick Treffers. In het eerste uur hebben we ook nog een Een-tweetje waarin we de twee meest uitgesproken coronawappies uit de popmuziek toch maar wél draaien in De rode draad ontleden we de historie van Stephen Stills’ compositie ‘Bluebird Revisited’, die uiteindelijk op zijn tweede soloalbum terecht kwam.

Dat is dus ook tijdens het EK voetballen weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

tot  vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.