Paul McCartney’s autobiografische songtekstenbundel ‘The Lyrics: 1956 to the Present’ komt pas uit op 2 november, maar is nu al genomineerd voor de Waterstones Book of the Year Award, de Engelse prijs voor het bek van het jaar.

Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar de commentaren van McCartney bij zijn songteksten, want die lijken veelbelovend op basis van een enkel al gepubliceerd fragment, maar of het tot de beste boeken van het jaar behoort, kan toch echt pas na publicatie blijken.

Dat er voor ‘The Lyrics: 1956 to the Present’ heel eigentijds een trailer is, maakt ons nog nieuwsgieriger:

https://www.youtube.com/watch?v=dqeGehOz7eU&t=1s

 

Eerdere berichten over ‘The Lyrics: 1956 to the Present ‘vind je in de categorie Nieuws, inclusief alle titels van de songteksten die erin staan..