Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

De rode draad van Kippenvel 695: Zijn de ogen dan toch de spiegel van de ziel? IV

november 2nd, 2021 at 16:30

In de vierde en de laatste aflevering van Zijn de ogen dan toch de spiegel van de ziel? Draaien we nog drie songs, want daarna zijn we er doorheen.

We draaiden tenslotte al songs van Crosby, Stills, Nash & Young, maar in feite van Graham Nash solo, Jackson Browne, de Eagles en Tom Waits, Paul Simon, Peter C. Johnson, Mavis Staples en Ciara Sidine, Crosby, Stills, Nash & Young, al zong Young in 1974 op ‘Suite: Judy Blue Eyes’ niet mee, Fleetwood Mac en Peter Gabriel.

Vanavond hebben we nog songs in petto van James Taylor, Ben Harper en David Crosby, al zul bij een van deze drie in ieder geval opschrikken vanwege het onverwacht heftige volume. Valt Taylor daarmee af? Nou, inderdaad…

 

Tot vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.