Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvel 695

november 2nd, 2021 at 15:32

In Kippenvel 695 hoor je songs van Chuck E. Weiss en Bonnie Raitt, Emmylou Harris en Chris Rea, Allen Toussaint en JJ Cale en nieuw of recent werk van Mat Patershuk en Norah Jones, Tom Mank and Sera Smolen en de Sunshine Cleaners, Nikki O’Neill en JMF.

In ons Een-tweetje draaien we de Eagles en  en Robert Plant en Alison Krauss, want die komen volgend jaar naar Arnhem en in De rode draad hebben we in aflevering vier van De rode draad nog drie songs over de ogen van James Taylor, Ben Harper en de ook in deze rubriek blijkbaar onvermijdelijke David Crosby.

 

Dat is dus ook deze week vanaf acht uur weer twee uur muziek voor wie wil luisteren!

 

 

Comments zijn gesloten.