In Kippenvel 697 hoor je songs van Little Feat en Caludia Bettanaglio, Lida Ronstadt met Emmylou Harris en Talking Heads en nieuw of recent werk van Malford Milligan and the Southern Aces en Kate Danser, Arlan Feiles en de Matthews Baartmans Conspiracy, Tom Mank and Sera Smolen en David Crosby.

In ons Een-tweetje draaien we twee keer een song van Ilse DeLange in haar rol als de rootsy zangeres van wie zo houden en in De rode draad blazen we de pony nieuw leven in onder de titel de pony 2.0. In 2011 draaiden wel al drie tracks onder die noemer, maar die van de Subdudes ging over een muilezel en dat maken we nu meer dan goed.

 

Dat is dus ook tijdens de laatste kans voor het Nederlands voetbalelftal weer twee uur muziek voor wie wil luisteren!

 

Tot vanavond om acht uur dus, tot Kippenvel!