Net na de veiling van het nft van aantekeningen van Paul Mc Cartney’s ‘Hey Jude’ door Julian Lennon is er nieuws van The Beatles Story, een Beatles-museum in Liverpool.

Daar zal binnenkort een aantekeningenboek te zien zijn met de door McCartney erin geschreven tekst van ‘Hey Jude’, maar ook een gedeelte van de tekst van ‘Sgt Pepppers Lonely Hearts Club Band’ en aantekeningen van George Harrison voor de opname van ‘All You Need Is Love’.

Alsof dat nog niet genoeg is, staan er ook nog de teksten in van ‘For The Benefit of Mr Kite’, ‘Good Morning Good Morning’ en ‘All Together Now’. 

Het bijzondere is verder, dat alle vier de Beatles erin schreven of tekenden.

Het was van Mel Evans, ooit de tourmanager van de Beatles en vanaf het moment dat ze dat niet meer deden een van de vertrouwelingen van de groep en werd daarna gekocht door een zakenman uit Liverpool:

https://www.beatlesstory.com//news/2022/02/14/rare-mal-evans-notebook-featuring-handwritten-hey-jude-lyrics-to-be-displayed-at-the-beatles-story

Het bericht over de veiling van de nft’s van onder meer ‘Hey Jude’ vind je ook in de categorie Nieuws, net als veel andere berichten over de Beatles.