Het is alsof de spreekwoordelijke duvel ermee speelt, maar vanavond is er alweer geen Kippenvel.

Het lijkt er inmiddels meer op dat ons programma een tweewekelijkse frequentie heeft, dan een wekelijkse, maar toch zijn het toevallige omstandigheden die er vanavond toe leiden dat we verstek laten gaan.

Zoals altijd spijt ons dat, al was het maar voor onze eigen lol in die twee uur rootssongs en aanverwante muziek.

Zo hadden we heel graag vanavond een song willen draaien van Little Feat’s ‘Electric Lycanthrope’, maar die zal dus pas volgende week te horen zijn, net als de rest van die twee uur, inclusief het Een-tweetje en De rode draad.

Als troostprijs kun je in ieder geval tot en met maandag 27 juni luisteren naar Kippenvel 720, al werd die tijdens De rode draad over Graham Nash tot onze grote, maar ingehouden woede geteisterd door onwillige cd-spelers.

Dat sterkt in ieder geval ons voornemen om er volgende week een mooie uitzending van te maken.

Aan ons zal het daarbij niet liggen: over de kwaliteit van de cd-spelers hebben we inmiddels intern al geklaagd.

tot volgende week dus, tot Kippenvel!