Misschien komt het doordat de uitzendingen van Kippenvel Live in het vierde seizoen inmiddels een traditie zijn geworden, maar er is veel belangstelling van allerlei groepen en artiesten om een dinsdagavond langs te komen om live te spelen, favorieten te draaien en over muziek te praten.

Het gaat om rootsy singer-songwriter Erik van Dijsseldonk, de Engelse singer-songwriter David Philips, de Amerikaanse singer-songwriter Anna Coogan, de Amerikaanse zanger/bassist John Lester, de Nederlandse rootsformatie Bayou Mosquitos, de Amerikaanse singer-songwriter Jason Shogren, het Nederlandse rootsduo the Understate Men en de Amerikaanse singer-songwriter Ruby James.

Uiteraard is de komst van die Engelse en Amerikaanse artiesten afhankelijk van een eventuele Nederlandse tournee, zodat we er misschien nog wel een hele tijd op moeten wachten, maar soms gebeurt het onmogelijke tóch. Dat bleek in het verleden al toen Krista Detor, Harry Bodine, Dede Priest, Eugene Ruffolo en op 31 augustus j.l. nog Forest Sun langskwamen.