Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Langere versie interview Nona Mez op FaceCulture

oktober 1st, 2010 at 20:59

Kortgeleden schreven wij het ook al: Kippenvel was al fan van de Leuvense singer-songwriter Nona Mez voordat Kippenvel bestond.

Dat was op basis van de drie semi-akoestische, melancholieke cd’s vol gelaagde fluisterpop die Geert Maris zonder veel bombarie op de wereld losliet. Het was hoorbaar muziek die hij móest maken, wat ‘men’ daar dan ook van vond en hoeveel cd’s hij ervan zou verkopen.

De na een lange stilte opeens verschenen ep deed ons twijfelen aan onze liefde voor Nona Mez, door de standaard begeleiding in enkele nummers op die dus iets tegenvallende ep.

De stilte daarna duurde nog langer, maar de zeventien songs op zijn dubbel-cd Radio Rain & Hard Luck Stories slaan in België onverwacht aan en dreigen ook in Nederland iets los te maken.

www.faceculture.nl interviewde Nona Mez over die nieuwe cd en dat interview van ongeveer 25 minuten is te zien en te horen via:

www.faceculture.nl/artist.php?id=942

Een eerder bericht over Nona Mez en recensies van Nona Mez’ Cast In Concrete en Out Of Touch vind je elders op deze site.

Comments zijn gesloten.