Ja, een titel moet kort zijn en liefst pakkend natuurlijk, maar deze keer is het Paul McCartney zelf die daar een stokje voor steekt.

In een lang interview praat hij tamelijk uitgebreid over zijn ontmoetingen met de ook voor hem van een voetstuk gevallen presentator en dj Jimmy Saville, maar ook over zijn voortdurend uitverkochte concerten, zijn recente Kisses on the bottom, zijn persoonlijke leven van de laatste jaren en uiteindelijk vooral in detail over John Lennon en hoe die inmiddels bekend staat.

Volgens hem is het imago van Lennon na diens dood te eendimensionaal geworden en had Lennon veel meer kanten dan wordt gesuggereerd.

McCartney zegt dat de Lennon van voor de Beatles, de beroemdheid en de drugs terugkwam toen hij en Yoko Ono Sean hadden.

De scherpe Lennon blijft echter in de publieke herinnering, ook doordat hij daarin zo goed was. McCartney herinnert zich hem echter ook heel anders:www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/features/paul-mccartney-talks-jimmy-savile-and-unusually-for-him-the-real-john-lennon-8344233.html