Qeaux Qeaux Joans maakte ooit indruk op ons in die ene minuut bij De Wereld Draait Door, maar toen was haar eerste plaat nog niet uit.

No man’s land bevestigde echter zonder meer haar talent, want het is een boeiende plaat waarvan ook haar label veel verwacht.

Radio-optredens  bij TROS Muziekcafé, Giel! 3FM,  en AVRO’s Opium moesten haar dan ook onder de aandacht van een groot publiek brengen.

Dat laatste optreden misten wij, maar gelukkig is dat nog altijd terug te luisteren via: http://avro.nl/opium/muziek/20121215_qeaux_qeaux_joans.aspx?r=1

Ook in die drie songs blijkt Joans’ muziek toegankelijk genoeg om aan te spreken en tegelijk eigenzinnig genoeg om een eigen persoonlijkheid  te hebben, terwijl je als extraatje ook nog een interview van wel twee minuten kunt horen.

Ook haar prachtige muzikanten zijn goed hoorbar, waaronder Shiner Twins-leden Jody van Ooijen op drums en Richard van Bergen op gitaar, terwijl bassist Andert Tijsma dan weer een tijdlang in de Shiner Twins inviel na de tragische dood van Dick Wagensveld.

Joans’ kwaliteit wordt bovendien onderstreept door de drie songs van dat debuut die Radio 6 al eerder online zette:

http://jazzjong.radio6.nl/2012/09/27/jazz-jong-nieuw-in-de-stream-tim-wes-tim-langedijk-en-qeaux-qeaux-joans

Vanaf 13 januari 2013 treedt Joans bovendien weer veel op:

www.qeauxqeauxjoans.com/#!tour