Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvels Top Zoveel 2016 deel 2

januari 12th, 2016 at 16:27

Zonder aankondiging vooraf zijn we verleden week begonnen aan de Kippenvel Top Zoveel 2015.

Toch is dat niets om van te schrikken, want daarin draaien we traditiegetrouw nummers van de mooiste albums van hyet afgelopen jaar en met bijvoorbeeld Gretchen Peters, Smutfish, Dayna Kurtz en Lee Harvey Osmond maakten we daarmee een overtuigende start.

Vanavond draaien we in Kippenvel alweer aan aantal albums uit die Top Zoveel 2015.

Opnieuw draaien we ook vanavond  van veel cd’s twee nummers, want uit zoveel moois is het moeilijk kiezen. Vanavond kun je ondermeer luisteren naar songs van Fridolijn, Maison du Malheur, Jack Hunstix & the Southern Aces en Jodymoon.

Uiteraard is er volgende week nog een deel drie,……

 

Comments zijn gesloten.