In een interview met de Engelse krant Evening Standard zei Nicks, dat ze er weinig voor voelt nieuwe songs uit te brengen.

Ook zei ze lang niet zoveel nieuwe songs meer te schrijven als voorheen door het internet en de manier waarop ‘kids’ naar muziek luisteren: het streamen en door het gratis downloaden als ze slim zijn.

Daaraan voegde ze pessimistisch toe dat het tegen alles indruist waar haar generatie in gelooft, maar dat ze zich realiseert dat de wereld is veranderd: jongeren vinden niet langer dat ze muziek stelen, als ze er niet voor betalen.

Daardoor echter voelt Nicks niet langer de drang veel songs te schrijven, want je gaat volgens haar niet veel albums verkopen, behalve als je jonger bent dan twintig.

Als gevolg daarvan verwacht ze dat Fleetwood Mac eerder opnieuw een jaar op tournee gaat dan zo lang de studio induikt voor het opnemen van nieuw werk.

Intussen blijken de overige bandleden het niet helemaal met haar eens te zijn: Christine McVie werkt samen met Lyndsey Buckingham aan een duoplaat die pikant genoeg Buckingham McVie gaat heten.

In de tijd voor Buckingham en Nicks Fleetwood Mac nieuw leven inbliezen, maakten zij een gezamenlijk album onder de naam Buckingham Nicks, waarop de blauwdruk van het geluid van Fleetwood Mac al duidelijk te horen was.

Christine McVie nam voor dat album demo’s op, die zij vervolgens naar Buckingham stuurde. Hij maakte ze dan weer af in zijn studio, waarbij hij ook Mick Fleetwood en John McVie vroeg mee te doen.

Het lijkt er dus erg op die het oude elfje Nicks alleen staat, al zegt ze wel dat het wel een mooie plaat moet worden, doordat Christine McVie zeer ge├»nspireerd was…

http://www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/stevie-nicks-says-another-fleetwood-mac-album-is-doubtful-we-re-not-40-anymore-a3442501.html